Laat uw bedrijf groeien door Astropay en Cashixir Voucher Partner te worden

Koop een Astropay en Cashixir voucher op de meest betrouwbare en gemakkelijkste manier overal ter wereld.Voor snelle communicatie; info@snellerpay.com

img
app-image

Over Ons

Snellerpay is een in Nederland gevestigd bedrijf. Snellerpay is een officiële zakenpartner van Astropay en Cashixir. Astropay en Cashixir bieden dealerservices.

  • Astropay's officiële zakenpartner.
  • Cashixir's officiële zakenpartner.
  • 100% veilige infrastructuur.
  • 24/7 Live Support-service.
  • Voordelen van dealers.
DEALER ZIJN

Waarom zijn Astropay en Cashixir de beste keuzes?

Astropay en Cashixir Card zijn de populairste virtuele prepaidkaart om geld te storten en op te nemen.
Het wordt geaccepteerd op vele online sites over de hele wereld.
Vanwege de snelheid, flexibiliteit, vertrouwelijkheid en veiligheid, is dit de favoriete optie van veel gebruikers.
Astropay en Cashixir zijn als volgt in vele valuta's beschikbaar: EUR, USD, GBP, TRY.Voordelen van het gebruik van Astropay en Cashixir Card

Direct

Stortingen en opnames worden direct verwerkt, zonder bevestiging vertragingen.

Veilig

100% veilig en garant.

Flexibele Limieten

Toegang tot hogere stortingen en opnames via de Astropay-kaart.

Vertrouwelijk

Het is niet nodig persoonlijke of financiële informatie vrij te geven.

home-iphone

Als u een Astropay- en Cashixir-reseller account hebt,
hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen via live support of Skype.
Als u geen reseller bent, vult u het bovenstaande formulier in en klikt u op de knop Verzenden.

KOPEN

SnellerPay is het punt waar
E-Pin-gebruikers betrouwbare en hoogwaardige service bieden.  • SNELSTE                       

  • MEEST MAKKELIJK       

  • MEEST BETROUWBAAR
  • KOOP NU

FAQ

Het is een geldovermakingsmethode die een 16-cijferige kaartcode, beveiligingscode en vervaldatum bevat, waarmee u veilige aankopen op internet kunt doen. Verkocht in dollar en euro waarden. Het is een prepaid kaart welke na één keer gebruik niet meer geldig is. De kaart wordt geannuleerd na gebruik.

Nee, er is geen mogelijkheid om de prepaidkaart die u hebt gekocht opnieuw te laden. Voor elke transactie is een nieuwe prepaidkaart vereist.

Je moet de prepaidkaart die je hebt ontvangen binnen 1 jaar gebruiken. Anders wordt uw code automatisch geannuleerd. Deze verantwoordelijkheid is van de gebruiker.

Snellerpay definieert uw officiële Astropay- en Cashixir-panel en u kunt beginnen met het kopen en verkopen via het panel.

Astropay en Cashixir zijn 's werelds meest geavanceerde virtuele front. U kunt het eenvoudig gebruiken op sociale spelsites, sociale-mediasites en door de wereld gedefinieerde winkelsites/webshops.

Aankoopmogelijkheid met Bitcoin.
Het biedt bonusvoordeel bij hoge aankopen.
Snelle laadservice bij aankopen.
7/24 staat het Snellerpay-kwaliteitsteam voor u klaar.

Snellerpay is een gerenommeerde en officiële partner van Astropay en Cashixir. Om meer te leren over ons bedrijf; U kunt gedetailleerde informatie over ons bedrijf krijgen via de wereldwijde sites www.astropay.com & www.cashixir.com.

app-image
img

ALGEMENE VOORWAARDEN

Verkoop van ASTROPAY en Cashixir-kaartverkoop en marketing van de dealers die door ons bedrijf worden aangeboden, kunnen alleen op legale wijze en in overeenstemming met de wet worden verhandeld. Door onnauwkeurige verklaringen af te leggen om oneerlijke voordelen te verkrijgen, zullen acties zoals het gebruik van valse namen en creditcards, criminalisering van ons bedrijf en onze commerciële activiteiten als middel voor criminele activiteiten worden gecreëerd. Om dergelijke acties te voorkomen, is ons bedrijf bevoegd om passende maatregelen te nemen, zoals het indienen van een klacht.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

ALGEMENE VOORWAARDEN

AANVAARDBAAR GEBRUIK BELEID:

1. Wij garanderen uw bedrijf met ons eigen paneel en geïntegreerde kaart met gebruiksgemak. Ons bedrijf kan niet garanderen dat een volledige bestelling wordt voltooid of geautoriseerd om te werken omdat u met ons zaken doet.

2. LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING OM DE VOLGENDE VERBRUIKERS HIERONDER TE GEBRUIKEN. Het moet ook voldoen aan de voorwaarden van dit beleid voor acceptabel gebruik (Acceptabel Use Policy).

U kunt de volgende activiteiten van uw ASTROPAY- en Cashixir-kaart niet kopen en verkopen:

Verboden activiteiten;

a. Activiteiten in overeenstemming met wetten, voorschriften, decreten of voorschriften.

b. Verdovende middelen, steroïden, stoffen die de controle over goederen of producten waarborgen, of stoffen die de veiligheid van de producten waarborgen, inclusief het gebruik van gevaarlijke materialen, digitale en virtuele producten, zoals seksuele gezondheid, een misdrijf, haat, geweld, onverdraagzaamheid of monetair gebruik auteursrecht, handelsmerkrechten, openheid of privacyrechten of andere staatswetten, seksuele trends, wapens of vuurwapenonderdelen en -accessoires of andere door de wet beschermde rechten.

c. Financiering of herfinanciering van inkomens- of leencontracten, afbetalingssystemen, grensoverschrijdende bank- of creditcardschulden met betrekking tot sociale netwerken of andere snel georiënteerde inkomensplannen of sommige multiniveau marketingprogramma's die persoonlijke informatie van derden vrijgeven in overtreding van toepasselijke wetgeving voor transacties met betrekking tot financiering, verkoop van producten voorafgaand aan de controle van de verkoper of eigendom van de handelaar, betaling van betalingen aan banken in plaats van winkels, reischeques of bankoverschrijvingen, valuta wisselen of verzilveren van cheques van ondernemingen of kredietcorrecties of schuldenverrekeningsdiensten, krediettransacties of de realisatie van transacties met betrekking tot verzekeringsactiviteiten.

d. Voor de verkoop van producten of diensten die door overheidsinstanties als frauduleus zijn geïdentificeerd.

e. Klanten welke, met name en/of wanneer dergelijke activiteiten niet legaal beschikbaar zijn, zoals casinospellen, sportclaims, paardenraces en vergelijkbare races, loten, gokken, competentiecompetities (al dan niet een legale loterij) en andere pogingen om loterijen te gebruiken. Bevoegde autoriteiten het is echter niet beperkt tot gokken, spelen en/of inschrijfgeld en andere evenementen met een prijs. Iedereen die deze site bezoekt of die gebruik wenst te maken van de services die deze site en ons bedrijf bieden, accepteert deze gebruiksvoorwaarden, maakt de juridische kennisgeving bekend en stemt ermee in de verboden activiteiten na te leven, anders hebben ze alle civielrechtelijke en strafrechtelijke verantwoordelijkheden.

DICHT

Mededeling

Adres: Ondiep Zuidzijde 6 3551 BW Utrecht, Nederland

Skype: info@snellerpay.com

Whatsapp: 05510386460